Nyheter

20181210:

Vi har lite problem med klarna så just nu så funkar bara kort och swishbetalningar. Vi jobbar på det och hoppas det ska vara fixat inom kort.

20181128:

Vi erbjuder nu 20% rabatt på alla våra bilstolar fram till 20 december.
En perfekt julklapp till den bilintresserade!
Använda rabattkoden “20%” i kassan.

20181121:

När vi bytte valuta till EURO så ändrades inte frakt priserna och det märkte vi nu. Vi ber om ursäkt för det men det är nu fixat!
Vi har också att in en valuta omvandlare som ni kan använda för att se vad EURO blir i SEK. Vi använder EURO för att i har kunder i hela Europa. Hoppas det inte blir allt för omständligt för er.

20181119:

För vissa butiker kommer BLACK FRIDAY, hos oss hittar ni istället BLACK WEEK. Använd rabattkoden “blackweek” i kassan så får ni 10% rabatt!
SPREAD THE WORD 

20181105:

Vi har en kort semester och är tillbaka  onsdag den 14de november.

20181018:

Vi har haft lite problem med att vi har haft produkter som leverantören slutat tillverka och lite längre leveranstider än vanligt. Nu är allt sånt fixat så nu har vi kontrollerat att allt som finns på hemsidan kan levereras inom uppgiven leveranstid. Det har även varit lite problematiskt med mailkontakten, det är inte riktigt löst än men senast imorgon eftermiddag så kommer även mailkontakten vara fixad. Vi ber om ursäkt för det och hoppas nu på ett ordentligt köptryck på alla sportstolar som jag nästan vågar lova att vi är billigast i Sverige med. Hittar ni billigare så matchar vi priset!

20180927:

Nu kan vi glatt meddela er att vi är igång och tar emot beställningar och alla betalningsalternativ är klara att användas! Vi ber om ursäkt för lite sena svar på mailen men det är för att vi har lagt all fokus på att få till allt rätt med betalningar så vi kan sätta igång. Vilket vi nu gjort, så nu är vi igång och är redo att leverera!

20180918:

Det är med glädje vi kan säga att det enbart är lite bankärenden och betallösningar kvar så är vi redo att köra igång igen!

20180905:

Hoppas ni har förståelse för att vi är nya ägare som driver det här nu och vi kan ej ta ansvar för tidigare missar då vi inte ägde företaget. Det är inte rimligt att vi ska ersätta kunder för något vi absolut inte har haft någon kontroll över.
Det var inte länge sen vi tog över det här företaget och det jobbas hårt för att komma igång snarast med försäljningen.
Vi håller på att fräscha upp våra lokaler, bygger om hemsidan, göra inventeringar, skaffar uppdaterade samarbeten och avtal. Allt detta för att det ska vara så bekvämt och smidigt för er kunder.
Snart är vi igång med alla betalningsalternativ och inventeringen är när som helst gjord så vi kan börja jobba!

Visar 1–12 av 5416 resultat

Visar 1–12 av 5416 resultat